Ustrojstvo škole

USTROJSTVO:

Broj razrednih odjela : 20
Broj učenika: 514
Broj zaposlenih 60 stalnih (53 nastavnika) i 20  vanjskih suradnika - liječnika i diplomiranih medicinskih sestara
Upravno tijelo: Školski odbor
Poslovodni stručni voditelj: Ravnateljica
Pedagoški voditelj: Pedagoginja
Stručno vijeće, Nastavničko vijeće, Razredna vijeća, Vijeće nastavnika jezika, Vijeće društvenih predmeta, Vijeće medicinske grupe predmeta, Vijeće zdravstvene njege, Vijeće učenika, Vijeće roditelja
Tajništvo: tajnik, računovođa, administrator
Tehnička služba: domar, spremačice

LOKACIJA:   Vinogradska 29, Ulica grada Vukovara 68.,Zagreb

Škola je locirana u krugu Kliničke bolnice "Sestre milosrdnice" što osigurava povoljne uvjete za odgoj i obrazovanje učenika - budućih zdravstvenih djelatnika. Ta povezanost sa bolnicom osigurava visoke kvalitativne uvjete za organizaciju nastave, ali i za racionalno korištenje radnog vremena učenika.
Klinički odjeli su nastavne baze škole, a liječnici i diplomirane medicinske sestre aktivno sudjeluju u nastavnom procesu.

Nastava prve dvije godine realizira  se  na lokaciji : Pučko otvoreno učilište, Ulica grada Vukovara 68. u prvoj smjeni od 8.00 sati do 14.00 sati

LOKACIJA REALIZACIJE NASTAVE:

PRVE DVIJE GODINE  Pučko otvoreno učilište , Ulica grada Vukovara 68.                             

TREĆA/ČETVRTA/PETA  GODINA OBRAZOVANJA  na lokaciji Pučko otvoreno učilište , Ulica grada Vukovara 68.   zbog obnove zgrade Škole na lokaciji Vinogradska cesta 29.

Nastavne baze Škole Nastava strukovnog dijela programa realizira se na odjelima, ambulantama te laboratorijima  KB "Sestre milosrdnice", ali i drugih zdravstvenih ustanova Grada.
KBC "Sestre milosrdnice" :  Klinika za unutarnje bolesti, Klinika za neurologiju, Klinika za ženske bolesti i porodništvo, Klinika za kirurgiju, Klinika za neurokirurgiju, Klinika za urologiju, Klinika za pedijatriju, Klinika za psihijatriju, Klnika za očne bolesti, Klinika za kožne i spolne bolesti, Klinika za otorinolaringologiju i cervikofacijalne bolesti, Zavod za mikrobiologiju, parazitologiju i hospitalne infekcije, Zavod za transfuzijsku medicinu

Ostale lokacije u Zagrebu KB "Merkur", Klinika za plućne bolesti i Klinika za torakalnu kirurgiju Jordanovac, Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Klinika za traumatologiju, Klinika za Dječje bolesti Zagreb, "Vuk Vrhovec" Sveučilišna klinika za dijabetes i ostale bolesti metabolizma, Klinika za tumore,Dječji vrtić Trešnjevka, Dom za starije i nemoćne osobe Centar, Dom zdravlja zapad, Sanatorij Čorluka, Poliklinika za reumatske bolesi, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "dr.Drago Čop", KBC Zagreb/ Klinika  za ženske bolesti i porode.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer